Surse de monitorizare

Monitorul Oficial
Directia Finante Publice
A.V.A.S.

S.E.A.P. (e-licitatie.ro)
Bursa Romana de Marfuri
Siteuri de institutii publice
Cotidiene Nationale si Locale

De ce rolicitatii?

 1. Anunturile sunt culese din multiple surse (nu doar monitorul oficial, si seap)
 2. Notificare pe email - prin acest sistem unic, vi se reduce timpul de cautare la 0 (zero), toate anunturile din domeniul d-voastra de interes se vor transmite automat pe email
 3. Acces imediat la textul integral al anuntului
 4. Formulare - acest modul va completeaza automat pe baza profilului si a licitatiei toate formularele care trebuiesc depuse in dosarul unei licitatii

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, creeati un cont de evaluare si testati aplicatia! Click aici pentru a creea un user nou

Intrebari, nelamuriri? ... Suntem Live HelpLund in considerare faptul ca zilnic apar peste 1.000 de licitatii, si birocratia documentelor ce trebuiesc completate pentru a participa la procesul de achizitii publice, ROLICITATII vine cu o oferta de servicii unica in Romania:

 1. NOTIFICARE AUTOMATA - Presupunand ca exista in cadrul societatii dvs. o persoana care se ocupa cu identificarea licitatiilor din tara, minim 2 ore / zi sunt folosite pentru a identifica licitatiile interesante. Ca si costuri lunare asta inseamna la un salar de 1200 RON/lunar o suma de 300 RON /lunar alocata pentru cautarea licitatiilor. Iar posibilitatea de a scapa licitatii este destul de mare.
  In cazul aplicatiei rolicitatii, costul lunar este de 20 EURO/ luna (aprox 80 RON/luna). Odata setate domeniile de interes, timpul de cautare a licitatiilor este 0, intrucit sistemul va anunta AUTOMAT aparitia licitatiilor, direct prin E-mail. Practic cele peste 1.000 de licitatii ce apar zilnic sunt automat introduse, analizate si expediate catre beneficiari. Sistemul va anunta asupra licitatiilor din domeniul dvs. de interes indiferent de numarul domeniilor selectate.
 2. GENERARE AUTOMATA A FORMULARELOR NECESARE PARTICIPARII LA LICITATII - FORMULARELE pe care un agent economic trebuie sa le completeze in cazul participarii la procesul de achizitii publice, ocupa aprox 50 % din activitatea respectiva in cazul in care agentul economic are un angajat specializat pe partea de achizitii publice.
  Rolicitatii impreuna cu specialisti in achizitii publice, ofera GRATUIT (exclusiv clientilor) modulul FORMULARE, dedicat completarii automate a formularelor necesare participarii dvs. la procesele de achizitii publice !
  Dvs. va trebui doar sa va concentrati pe CASTIGAREA licitatiilor, de partea birocratica ne ocupam noi.
Pentru a beneficia de aceste doua facilitati va invitam sa va creati un cont, facand un clik aici